Ko smo mi?

Pokreću nas vrednosti i nade svakodnevnih ljudi, a ne stranačka politika. Kreni-Promeni jeste i ostaće nezavisna zajednica. Članovi dolaze iz svih sfera života, a ono što nas okuplja je zajedničko uverenje u pravičnost, solidarnost i hrabrost. Pokrećemo kampanje do kojih nam je stalo na poljima ekološke pravde, ljudskih prava, ekonomske pravičnosti i demokratije.

Misija:

Naša misija je da dobrim strateškim planiranjem mobilišemo i organizujemo građane kako bismo rešilii probleme sa kojima se zajednica suočava. Ta borba se ogleda u online peticijama, protestima, kreativnim akcijama, medijskom pritisku i predlaganju pravno relevatnih rešenja zvaničnicima koji su nadležni da se taj problem reši.

Vizija:

Danas zajednica koju smo okupili zajedno brine o okolišu – prirodnom i socijalnom, brinemo o obrazovanju, zdravstvu, ljudskim pravima i demokratskim vrednostima. Ako ste na istoj frekvenciji sa nama- uključite se u zajednicu. Pomažemo onima koji se žele uključiti pokretanjem vlastite peticije ili brzo reagujemo kada postoje goruća pitanja koja zahtevaju učešće velike zajednice budnih građana.

Кoja je tvoja #idejazapromenu?

Tim Кreni-Promeni ti pruža idealnu priliku da pokreneš svoju peticiju i rešiš problem sa kojim se tvoja zajednica trenutno suočava. Sve što treba je da popuniš upitnik , a ukoliko peticija ispunjava kriterijume, neko od nas će te kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Da popuniš upitnik klikni ovde:

Upitnik